Hama 176614 éjjellátó kültéri 1080P mozgásérzékelős okos WiFi kamera + reflektor - 1

Hama 176614 éjjellátó kültéri 1080P mozgásérzékelős okos WiFi kamera + reflektor

Cikkszám: 391644
Raktáron
Házhozszállítás:
57.799 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: HAMA
Gyártói garancia: 24 hónap Hama Kft.
Fogyasztói garancia: 12 hónap
Termékleírás
Ezzel az reflektorral ellátott  térfigyelő / biztonsági  kamerával mindent szem előtt tarthat az ingatlanától a garázson át a fészerig- tűéles Full HD minőségben, a beépített reflektornak köszönhetően, kiválóan alkalmas éjszaki fény / reflektorként is, amely tökéletesen kombinálható a szintén beépített PIR mozgásérzékelővel.
A kamera teljes mértékben átjáró (hub) nélkül működik: Nincs szüksége további eszközre, csupán egy 2,4Ghz-es wifi hálózatra így extra költségeket takaríthat meg, mivel a kamera közvetlen Wifi-kapcsolatot létesít a routerrel.Legyen szó kanapéról vagy strandfotelről: a Hama Smart Home alkalmazással és a Wi-Fi kamerával bárhonnan és bármikor ellenőrizheti ingatlanát, kertjét és bejárati ajtaját.Ez az okos kamera reagál a mozgásokra: Ha a kamera mozgást regisztrál, push-értesítéssel értesítheti Önt, automatikusan elindíthatja a felvételt vagy bekapcsolhatja a beépített reflektort.Kültéri kamera nappal és éjszaka: A beépített reflektor fényhatásával helyettesíti és javítja a meglévő kültéri világítást - ez az udvar, a kert, az ingatlan... még részletesebb felügyeletét is lehetővé teszi.Részletes felvételek a sötétben: Éjszaka is számíthat a kamera felügyeletére az infravörös éjjellátónak köszönhetően, a beépített világítástól függetlenül működik.Mindig kövesse, mi történik a kamera előtt: A videófelvétel automatikusan elindul, ha mozgást észlel. A felvételeket  SD-kártyára (nem tartozék), akár felhőbe is mentheti (többletköltséges, előfizetéses szolgáltatás), így soha nem vész el a felvett anyag.
Kétirányú hang: A mikrofon és a hangszóró lehetővé teszi a WLAN kültéri kamerán keresztüli kommunikációt, pl. mobiltelefonon keresztül a postással...Pengeéles felvételek: Bárki is oson át az ingatlanán - a kültéri kamera Full HD 1080p felbontású felvételeivel mindent és mindenkit felismerhet.Lépésről lépésre az okosotthonig: A Hama Smart Home alkalmazással több Hama Smart Home termékkel is bővítheti és hálózatba kapcsolhatja okosotthonát.
 

Szín fekete
Tápellátás: 220-240V (Kéteres kábel bekötés)
Jelátvitel: WiFi
WLAN 802.11 n/g/b szabvány (150 Mbps/54 Mbps/11 Mbps)
Felbontás :1920 x 1080 (Full HD)
Képkockasebesség: max. 25 képkocka másodpercenként
Frekvenciatartomány 2,4 GHz
Vezeték nélküli titkosítás WPA2
Tárolóeszköz : microSD kártya (nem tartozék) max 128GB
Beépített mikrofon
Érzékelési szög: 145 °
Beépített hangszóró
IP védelmi osztály IP54 (por és fröccsenő víz elleni védelem)
Érzékelő technológia: Mozgásérzékelő (PIR)
Hangvezérlés: Amazon Alexa (AVS), Apple Siri (parancsikonok), Google Home
További funkciók Éjszakai fény funkció, Éjszakai látás
Szélesség 18 cm
Magasság 29,5 cm
Mélység 17 cm
Hama 176614 éjjellátó kültéri 1080P mozgásérzékelős okos WiFi kamera + reflektor
57.799 Ft
Hama 176614 éjjellátó kültéri 1080P mozgásérzékelős okos WiFi kamera + reflektor
Hama 176614 éjjellátó kültéri 1080P mozgásérzékelős okos WiFi kamera + reflektor
Házhozszállítás:
57.799 Ft