Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.

Logitech Tap érintőképernyős videós vezérlő

Cikkszám: 258235
Rendelhető
Házhozszállítás: 8-12 nap
437.999 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: LOGITECH
Gyártói garancia: 24 hónap
Fogyasztói garancia: 36 hónap
Termékleírás
Megoldások helyiségekhez a Logitech Tap vezérlővel

A videokonferencia-termek megoldásai a Logitech Tap segítségével naptárintegrációt, érintéssel való bekapcsolódást, azonnali tartalommegosztást és állandó készenlétet nyújtanak. A Google, Microsoft vagy Zoom helyiségekhez optimalizált szoftverével előre konfigurálva, a Logitech tárgyalótermi megoldások tartalmazza az összes szükséges összetevőt: Tap érintéses vezérlő, kis méretű asztali számítógép, falba fektethető kábelezés és Logitech MeetUp vagy Rally konferenciakamera.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLÉS A MUNKAHELYEKHEZ

A Tap USB-n keresztül bármilyen számítógéphez csatlakoztatható további kijelzőként, új érintésvezérlési lehetőségeket tárva ezáltal az alkalmazások elé, többek között csapatok együttműködéséhez, digitális aláíráshoz, helyiségek automatizálásához, környezeti vezérléshez és egyéb munkafolyamatokhoz, ahol érintésvezérlés szükséges.

RENDEZETT KIÉPÍTÉS

10 méteres elérhetőségével a plenum minősítésű (légcsatornákban vezethető) Logitech Strong USB-kábel lehetővé teszi a Tap elhelyezését a résztvevők közelében, hogy kényelmesen kezelhessék, miközben a gazdaszámítógépet egy szekrényben, az asztallap aljához vagy egy kijelző mögött szerelik fel.

BIZTONSÁGOS KAPCSOLATOK

A beépített kábelfeszülés-védő és kábelrendező rendszernek köszönhetőn a csatlakozások stabilak maradnak. Rendezze el a kábeleket hátul a szabadon álló üzembe helyezésekhez, illetve alul az asztal rendezettségének megőrzéséhez.
437.999 Ft
Logitech Tap érintőképernyős videós vezérlő
Házhozszállítás: 8-12 nap
437.999 Ft