Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Tesla TSL-SEN-WATER vízszint és vizszivárgás érzékelő - 1

Tesla TSL-SEN-WATER vízszint és vizszivárgás érzékelő

Cikkszám: 354057
Raktáron
Házhozszállítás:
7.499 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: TESLA
Gyártói garancia: 12 hónap
Fogyasztói garancia: 0 hónap
Termékleírás

Intelligens érzékelő, amely figyelmezteti Önt vízszivárgás esetén 

Kiszakadt cső, rossz minőségű tömítések vagy túlcsorduló fürdőkád? Mindezek pancsolómedencévé varázsolhatják házát. A Tesla Smart Sensor Water vízszivárgás-érzékelővel azonban képes lesz időben reagálni, hogy elkerülje a legrosszabb károkat ezekben a helyzetekben.

 

Hosszú élet 

Minden Tesla érzékelő nagyon energiatakarékos. A Tesla Smart Water érzékelő akár két évig is működhet egyetlen akkumulátorral.

 

Minőségi tartomány 

A ZigBee-vel akár 50 m-es jeltartomány garantált. Így biztos lehet benne, hogy háza minden része biztonságban van.

 

Tökéletes áttekintés 

A Tesla Smart Sensor Water szenzor folyamatosan kommunikál a telefonon vagy táblagépen lévő intelligens alkalmazással. Folyamatosan értesülhet arról, hogy mi történik otthon.

 

Észre sem fogod venni

A Tesla Smart Sensor Water teljesen vezeték nélküli, és egyetlen akkumulátorral működik. A nagyon hatékony energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően az akkumulátor élettartama valóban hosszú. Az érzékelő automatikusan kéri, hogy cserélje ki az elemet, ha az lemerült. Nagyszerű kialakításának és nagy megbízhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és soha nem hagy cserben.

 

Állítsa be tetszés szerint 

Intelligens otthon, amelyben a vízszivárgás-érzékelő a ZigBee protokollt használja. Ez a rendszer összekapcsolja az okosotthon összes funkcióját, és lehetővé teszi számukra, hogy kommunikáljanak egymással. Ezután kiválaszthatja, hogy pontosan hogyan szeretné használni az érzékelőt. Számos változó üzemmód közül választhat, amelyeket aztán a különböző forgatókönyvekhez lehet igazítani.

 

Kijön az intelligens asszisztensekkel 

A Tesla Smart ZigBee Hub párosítja az érzékelőt a Tesla Smart alkalmazással, amely kompatibilis az iOS és Android mobil operációs rendszerekkel. Ezután beállíthatja az eszközt az alkalmazásban. A Tesla Smart alkalmazás remekül kijön a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is.

 

Az érzékelőkkel semmiről sem marad le 

A ZigBee protokoll nagyon stabil, így nem kell aggódnia az ezt a technológiát használó eszközök meghibásodása vagy hibás működése miatt. A vízszivárgást érzékelő érzékelő mindig készen áll arra, hogy azonnal értesítse Önt, ha áradást észlel.

Specifikáció
SmartIgen
Tesla TSL-SEN-WATER vízszint és vizszivárgás érzékelő
7.499 Ft
Tesla TSL-SEN-WATER vízszint és vizszivárgás érzékelő
Tesla TSL-SEN-WATER vízszint és vizszivárgás érzékelő
Házhozszállítás:
7.499 Ft