Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.
Tesla TSL-SPL-1 okos konnektor - 1

Tesla TSL-SPL-1 okos konnektor

Cikkszám: 354078
Raktáron
Házhozszállítás:
4.999 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: TESLA
Gyártói garancia: 12 hónap
Fogyasztói garancia: 0 hónap
Termékleírás

Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. A termék képes a készülékek energiafogyasztását is mérni. A Tesla Smart Plug okos konnektor képes önállóan működni anélkül,hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével lehetséges.

 

A Tesla Smart Plug okos konnektor legfontosabb jellemzői 

Maximális terhelés: 3680 W

Maximális áramerősség: 16 A

Maximális feszültség: 230 V

Ez az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá teszi

Vezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül

Hangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhoz

Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért

Ideális a készülékek idő- és kézi vezérléséhez

A Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindig

Vezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket

Önállóan dolgozik

Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával

 

Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül 

A Tesla Smart Plug okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.

 

Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel 

A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Asszisztens és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.

 

Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért 

A Tesla Smart Plug okos konnektor rendelkezik egy Wi-Fi vevővel, amellyel csatlakoztathatod az otthoni hálózathoz. A Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a párosítást.

 

Tesla Smart Plug, mint nagyszerű segítő minden otthon számára 

A Tesla Smart Plug okos konnektor nagyszerű segítség minden otthonban. Az aljzat ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére vagy az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug okos konnektor teljes áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott készülékedről.

 

A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat 

Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy ki van-e kapcsolva. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Pluggal ez nem fog többé előfordulni.

 

Csatlakoztasd a Tesla Smart Plugot egy intelligens alkalmazással

A Tesla Smart alkalmazás ingyenesen elérhető. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszert futtató okoseszközödre. Így mindent megtehetsz, amit csak szeretnél.

 

Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással 

Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.

Specifikáció
Tápfeszültség (Vac)230Vac
HangvezérlésIgen
TípusKonnektor
FogyasztásmérésIgen
IdőzítésIgen
Tesla TSL-SPL-1 okos konnektor
4.999 Ft
Tesla TSL-SPL-1 okos konnektor
Tesla TSL-SPL-1 okos konnektor
Házhozszállítás:
4.999 Ft