Xiaomi YTC4044GL Mi Smart Home Hub okosotthon központ - 1

Xiaomi YTC4044GL Mi Smart Home Hub okosotthon központ

Cikkszám: 317157
Raktáron
Házhozszállítás: 8-12 munkanap
9.999 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: XIAOMI
Gyártói garancia: 12 hónap Wayteq
Fogyasztói garancia: 0 hónap
Termékleírás

Xiaomi Mi Smart Home Hub okosotthon központ

Xiaomi Mi Smart Multimode Gateway

M3 kommunikációs protokollt támogat | Okosotthon irányítóközpont

WiFi, Zigbee, Bluetooth, Bluetooth Mesh támogatás Automatizálások létrehozása és futtatása Okos eszközök és szenzorok integrálhatók az okosotthonba

* A kompatibilis eszközök listája a frissítésekkel folyamatosan bővül!

Áttekintés

A Mi Smart Home HUB egy intelligens otthon-irányítási rendszer, amely képes kapcsolódni Wi-Fi, Zigbee és Bluetooth okos eszközökkel. A HUB és más eszközök szabadon kombinálhatók különböző automatizációkkal, flexiblis és változatos rendszerré fejlesztve a mobiltelefonról vezérelhető otthont. Minden aspektusból vezérelheted otthonodat, pl. világítás felkapcsolása, mikor hazaértél, készülékek kikapcsolása távozáskor, abnormális tevékenység detektálása és értesítés küldése, stb. stb.

Xiaomi Home alkalmazás kapcsolódás

  • Irányítsd eszközeidet és léptesd interakcióba más okos eszközzel a Xiaomi Home alkalmazásban.

Több protokoll támogatása

  • Zigbee 3.0, Bluetooth BLE és Mesh, WiFi
  • Kapcsolódás max. 100 Zigbee eszközzel
  • Beépatett kettős WiFi antennák a vezeték nélküli kapcsolódás hatékonyságának kövelésére
  • Hordozható dizájn microUSB porton történő tápellátással.

Apple Homekit támogatás

  • Miután a HUB és a Xiaomi Home alkalmazás párosodott, olvasd be a HomeKit QR kódját a gateway-ről, a használati útmutatóból, vagy add meg manuálisan. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazásban a telepítés befejezéséhez. Miután a hozzáadás sikeresen megtörtént, már ellenőrizheted a HUB-ot az Apple Home alkalmazásban. Tarts meg és tedd biztonságos helyre a HomeKit beállítási kódot.
Három kommunikációs protokollt is támogat az egyszerű okosotthon építés érdekében

A Mi Smart Home Hub támogata a WiFi, a Zigbee és a Bluetooth BLE / Mesh kommunikációt használó eszközöket. A gateway megvalósítja az összekapcsolódást és a kommunikációt az eltérő protokollt használó eszközök között, ezzel nagyon egyszerűvé téve az okosothon felépítését.

Intelligens kapcsolódás az Apple Homekithet és a Homepod otthoni hangasszisztenshez a távirányításhoz és az automatizációs vezérléshez.

A Xiaomi Multi-Mode Gateway segítségével összekapcsolhatod okosotthonodat az Apple Homekit rendszerrel.

„Hey, Siri, turn off the bedroom lights”

Az otthoni okos eszközök egyszerű és biztonságos vezérlése iPhone-on, iPad-en, Apple Watch-on vagy Homepod-on.

* Ez a funkció csak akkor elérhető, ha az adott eszköz hozzá lett csatlakoztatva az Apple Homekit-hez. A jövőben még több Xiaomi eszköz kapja meg az Apple Homekit támogatást frissítés formájában.

Otthoni okos eszközök egyérintéses vezérlése

A Mi Smart Switch vezeték nélküli nyomógombbal távolról vezérelhetsz otthoni okoseszközöket, pl. ventilátor, elektromos konvektor, légtisztító, asztali lámpa be/kikapcsolása. Minden az irányításod alatt van.

Kettős WiFi antenna felépítés a még stabilabb kommunikációért és nagyobb lefedettségért

A Xiaomi Mi Smart Home HUB beépített, kettős WiFi antennával rendelkezik, amely a 2x2 MIMO vezeték nélküli technológiát használja. A jel erősebb, a sebesség nagyobb és a lefedett terület is nagyobb. Az elméleti átviteli távolság szabad téren kb. 200 méter*. A Xiaomi Multi-Mode Gateway-t hosszú élettartam és stabil működés jellemzik.

Zigbee 3.0-val felszerelve

Az eszközök válaszideje gyorsabb és az irányítás még simább.

Többféle tanúsítvány és teszt

Magas minőségű összeszerelésével és anyaghasználatával a Xiaomi Mi Smart Home HUB megszerzett számos tanúsítványt vagy ment át teszten, pl. Bluetooth Alliance, WiFI Alliance, Zigbee Alliance, RoHS, CE tanúsítvány, EAC Eurázsiai Gazdasági Unió megfelelőségi tanúsítása. Ezekkel egy időben megbízhatósági teszteknek vetettük alá, hogy biztiosítsuk a hosszú élettartamot.

Egyszerű és vékony dizájn – illik a lakásba

Könnyű és vékony, nem foglal helyet. Az egyszerű megjelenésű dizájn teszi a Mi Smart Home HUB-ot képessé arra, hogy megfelelő legyen, bárhova is teszed. A háza UV álló anyagból készül, amely hosszú használat után sem fakul ki.

* A telepítés helyének karakterisztikája eltérhet. Az utasítások feldolgozása a felhőben történő és a HUB-on lefutó automatizációk esetében eltérhet. * A gateway nem minden Xiaomi szenzorral kompatibilis. Későbbi frissítések után új szenzorok támogatása lesz elérhető. * Az Apple, Apple Watch, HomeKit, iPad, iPad Air, és iPhone az Apple Inc., hivatalos márkavédjegyei (USA és más országok. A HomePd az Apple Inc. bejegyzett védjegye. * RoHS és TÜV tanúsítvány: 16810598b001 * A HomeKit nem támogat minden szenzor típust. A legújabb iOS rendszer használata javasolt. * A 200 méteres kültéri hatótávlsági adata Grren Rice Laboratory-ból származik, riport száma: LMTCREL00719080907. * A hőmérséklet tesztek a Shenzhen Yitong Testing Technology Co., Ltd-től származnak, riport száma: DFZH03403001D-1 és a Lumi Lab-ból származnak, riport száma: LMTCREL00719080701. * A sós párás teszt a Lilai Laboratory-ban készült, riport száma MTCRE.000719080701.

Specifikáció
SmartIgen
Wifi kapcsolóIgen
Xiaomi YTC4044GL Mi Smart Home Hub okosotthon központ
9.999 Ft
Xiaomi YTC4044GL Mi Smart Home Hub okosotthon központ
Xiaomi YTC4044GL Mi Smart Home Hub okosotthon központ
Házhozszállítás: 8-12 munkanap
9.999 Ft