Zinas ZN-UVL07 UV/UV+ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa - 1

Zinas ZN-UVL07 UV/UV+ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa

Cikkszám: 271951
Raktáron
Házhozszállítás: 8-12 munkanap
12.999 Ft
db
Specifikáció:
Gyártó: ZINAS
Gyártói garancia: 12 hónap
Fogyasztói garancia: 12 hónap
Termékleírás
Termék információk:

- Megnevezés: UV / UV + ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa
- Modell: YDUVL01
- Tápfeszültség: 220 - 240 V
- Teljesítmény: 36 W
- Besugárzott terület: 20 - 60 négyzetméter
- Méret: 185 * 445 mm
- Lámpa foglalat: 2G11
- Lámpa anyaga: Kvarcüveg UV lámpa
- UV indítási késleltetés: 50 másodperc
- Spektrum: UV / UV + ózonizátor
- Élettartam: 8000 óra
- Földeléssel ellátva.
- Nagy áteresztőképességű kvarcüveg cső
- Biztonsági, ütődéstől védett kialakítás
- A fertőtlenítés ideje három fokozatban állítható: 30 PERC / 60 PERC / 120 PERC. A fertőtlenítési idő kiválasztását követően a fertőtlenítő lámpa 50 másodperc késleltetés után automatikusan bekapcsol (a figyelmeztető riasztás 40 másodpercnél szólal meg), és a fertőtlenítési ciklus leteltével automatikusan kikapcsol.

Használati utasítás:

1. A kezdéshez nyomja meg a gombot, majd válassza ki a kívánt fertőtlenítési időt. Az 50 másodperces késleltetést követően a lila jelzőfény kigyullad.
2. Miután a kiválasztott időtartamú fertőtlenítési ciklus befejeződött, az UV lámpa automatikusan kikapcsol.
3. A fertőtlenítő lámpa ózont is generál, a fertőtlenítés, a szellőztetés és az ajtó kinyitását követően legalább 40 perc várakozás szükséges a fertőtlenített helyiségbe való belépés előtt.
4. Figyelem
1. Ne nézzen közvetlenül az ultraibolya fényforrásba, és emberektől, háziállatoktól, vagy növényektől elkülönítve használja, mivel az erős ultraibolya sugárzás bőrpírt, kötőhártya irritációt és kimerültséget okozhat. 2. Az ultraibolya sugárzásnak való hosszú távú kitettség károsítja az emberi bőrt és a látást. Az ózon hosszú távú belélegzése károsítja a légzőszerveket. A fertőtlenítés alatt a helyiségben nem tartózkodhat senki, és az ajtókat, ablakokat be kell csukni. 3. Az ózon egy kifejezetten instabil gáz. Általában, a levegőben 30- 40 percen belül oxigénre bomlik le. A fertőtlenítő lámpa használatát követően várjon legalább 40 percet, mielőtt belépne a helyiségbe.
5. További információk
1. UV + Ózon funkció
Az ózon olyan gáz, amely hatékonyan áthatol az akadályokon, hatékonyabb fertőtlenítést biztosít olyan helyeken, ahol az ultraibolya sugárzás nem elegendő, pl. kisebb holtterek, erős munkahelyi szagok esetén és legalább fél órán át tartó szellőzéssel kombinálva
2. Ózon funkció
Erős, átható szagú helyeken alkalmazható, mint például újonnan kifestett házakban, konyhákban, mosdókban, kisállatok közelében, éttermekben, bárokban, szállodákban stb. Az ózon akkor használatos, ha az emberek nincsenek otthon, így a sterilizálás még alaposabban elvégezhető.
3. Az ózont használó és nem használó ultraibolya lámpák vírusölő mechanizmusai
Az ózonos lámpa 185 nm hullámhosszú fényt használ. Mivel az ózon erősen oxidáló hatású, használható hulladékgázok, korom, baktériumok, vírusok és mikroorganizmusok közömbösítésére és elpusztítására olyan helyeken, ahol az UV besugárzás nem vezet kellő eredményre. Az ózonmentes UV lámpa 253,7 nm-es hullámhosszú fényt használ, amely elpusztítja a különböző tárgyak felszínén lévő baktériumokat, vírusokat és mikroorganizmusokat.

Fürdőszobák penészmentesítésére is tökéletes

Atka pusztítási ráta: 99,9%
Sterilizálási ráta: 99,9%
Specifikáció
Alap színFekete
ElhelyezésHordozható
Magasság (max.)44.50 cm
Szélesség (max.)18.50 cm
Mélység (max.)18.50 cm
TípusUV lámpa
Zinas ZN-UVL07 UV/UV+ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa
12.999 Ft
Zinas ZN-UVL07 UV/UV+ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa
Zinas ZN-UVL07 UV/UV+ózongenerátoros fertőtlenítő lámpa
Házhozszállítás: 8-12 munkanap
12.999 Ft