Fizetési módok:

1. Utánvét

Rendelésedet a futárnál átvételkor, készpénzzel vagy bankkártyával is ki tudod fizetni. A házhozszállítás napján a futárszolgálat értesíteni fog a kézbesítés időpontjáról.

2. Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az internetes áruházunk a kártyád-, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

MasterCard (dombornyomott)

Visa (dombornyomott)

American Express (dombornyomott)

Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Te Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!


Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen pluszazonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.


Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.


Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Te ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyádat kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Szállítási információk:

Bármely termék vásárlás esetén a házhoz szállítás díja bruttó 1399 Ft.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

Raktáron lévő termékek: várhatóan 1-5 munkanapon belül kerül kiszállításra

Rendelhető státuszú termékek: várhatóan 8-12 munkanapon belül kerül kiszállításra a rendeléskor megadott címedre.

Ha a kosaradban raktáron lévő és rendelhető termékek is vannak:

1. Minden termék egy csomagban, egy szállítással:

A különböző státuszú termékeket egy csomagban fogod megkapni a leghosszabb szállítási idejű termék alapján 8-12 napon belül. A raktáron levő termékeidet félrerakjuk, amíg beérkezik a rendelhető státuszú terméked és egy csomagban, egy szállítási költséggel fogjuk együtt feladni a rendeléskor megadott címedre.

2. Két csomagban szállíthatóság szerint küldve:

Raktáron lévő termékek: rendelésed első csomagja várhatóan 1-5 munkanapon belül kerül kiszállításra a rendeléskor megadott címedre.

Rendelhető státuszú termékek: a második csomag 8-12 munkanapon belül kerül kiszállításra a rendeléskor megadott címedre.

Szállítási díj: a szállítási díj a két csomagra összesen 2798 Ft.

*Fontos: Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rajtunk kívülálló okokra sajnos mi sem tudunk felkészülni, ezért nem áll módunkban garanciát és felelősséget vállalni a szállításokra!