Beltéri okos lámpa

Beltéri okos lámpa

1
1,2,3,4,5(159 termék)
-- Ft
TRIO R65006000 Fara 32W 3100lm 3000 - 5500K fehér mennyezeti lámpatest
-- Ft
TRIO 850010432 Gemini fekete 4-es mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010332 Gemini fekete 3-as mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010431 Gemini fehér 4-es mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010232 Gemini fekete 2-es mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010331 Gemini fehér 3-as mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010131 Gemini fehér 1-es fali spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010231 Gemini fehér 2-es mennyezeti spot lámpa
1
1,2,3,4,5(159 termék)

Beltéri okos lámpa – az okos ház fénypontja

 

Aki okos ház építésén gondolkodik, rendszerint a világítás felokosításával kezdi az okosotthon elképzelései megvalósítását – ez esetben számos intelligens ledes asztali lámpa, fali lámpa, okosizzó, okoslámpa, LED csík vagy LED mennyezeti lámpa közül válogathatunk. Az okos világítás eszközei megfizethetők, pofonegyszerűen használhatók, lenyűgöző kényelmi funkcióik internetkapcsolat és mobiltelefon birtokában bárki számára elérhetők, és még a hóvégi villanyszámla problémáján is segítenek.

 

Az okosotthon világítás fényében ilyen is lehet az élet


  • Képzelje el, hogy a teraszt megvilágító okos fali lámpa napnyugtakor automatikusan fel-, napkeltekor automatikusan lekapcsol – mindig a nap hosszának változásához igazodva.
  • Belép az otthonába, kezében fél tucat bevásárlótáska, majd először az előszobában lévő intelligens lámpa, azután a konyhában lévő mennyezeti lámpa is automatikusan felkapcsol, hogy megvilágítsa az útját, amíg eljut a konyhaszekrényig.
  • Ön azt mondja: „Google, kapcsold fel a konyhaszekrény világítást!”. Ekkor a szerkényt megvilágító összes okosizzó egyszerre gyullad fel, hogy világos legyen, minek, hol a helye.
  • Miután elpakolta az elpakolni valót, azt mondja: „Google, kapcsold fel a TV világítást!” Ekkor a konyhai mennyezeti lámpa kikapcsol, a többi okoslámpa fényereje 40%-ra halványul, a kandallót kiemelő RGB LED csík a tévénézéshez leginkább megfelelő kék árnyalatúvá válik.
  • TV nézés közben a telefonjáról utasítást ad az emeleti gyerekszobában lévő asztali lámpa számára, hogy kapcsoljon az elérhető legfényesebb fokozatra – ezzel jelezve a gyereknek, hogy a lecke kikérdezésének ideje következik a számára.
  • Elindul a lépcsőn, a feljáró mentén elhelyezett lámpa automatikusan felkapcsol, hogy megvilágítsa az útját. 15 perccel később az összes földszinten lévő okoslámpa – a fali lámpa, a LED mennyezeti lámpa, az RGB LED csík – automatikusan kialszik, mivel nem érzékel mozgást.
  • A lecke kikérdezése után a telefonja segítségével a gyerekszobában lévő íróasztal lámpa fényét 10%-os fényerőre, a számítógépet megvilágító RGB LED szalag fényét pedig zöld színűre álltja, ezzel jelezve, hogy most már leülhet a gyerek a gép elé játszani.
  • A hálószobába érve Ön azt mondja: „Google, kapcsold be a pihentető világítást!”. Ekkor a hálószobai mennyezeti lámpa, és az éjjelilámpaként funkcionáló asztali lámpa lágy, fehér fényre vált, mely tökéletes megvilágítást biztosít a lefekvés előtti olvasáshoz.
  • Amikor befejezte az olvasást, Ön azt mondja: „Google, kapcsold le a világítást!” Ekkor az összes asztali LED lámpa, okosizzó, LED szalag, a mennyezetre szerelhető LED lámpa egyszerre kapcsol le – anélkül, hogy Önnek ki kellene szállnia az ágyból.

Az okos világítás tehát egyszerűen az internetre csatlakoztatott világítást jelenti, amely telefonos alkalmazással, de komplex (Amazon, Google stb.) okos otthon rendszerek megléte esetén hangvezérléssel is irányítható. Mindez természetesen nemcsak a lámpák fel- és lekapcsolását jelenti: a fényerő, a színhőmérséklet szabályozását, és mindenféle automatizmusok, ütemezések beállítását is. Például nem muszáj egy idegesítő ébresztőóra hangjára ébredni, ha az okos lámpa néhány mozdulattal beprogramozható úgy, hogy a fényereje gyengéden, fokozatosan erősödjön, és így az ébredés folyamata is könnyebben menjen. Ha vége a napnak és pihenésre készül, beprogramozható az okos lámpa úgy is, hogy fokozatosan halványuljon – ez megoldás a hiperaktív gyerekek megnyugtatásának is remek módját jelenti. Az intelligens fényforrások adta lehetőségek ugyanakkor a ház biztonságát és az Ön nyugalmát is szavatolják – ha kint éjszaka van, vagy Ön az otthonától távol tartózkodik, a lámpák aszerint is programozhatók, hogy aktív jelenlétet szimuláljanak. Ráadásul, mivel a legtöbb smart lámpa ledes technológiát használ, az eszközök energiatakarékosak, és hosszú időn keresztül használhatók anélkül, hogy cserélni kellene őket.

Smart home – a jövő jelene

 

Ha szeretné Ön is kipróbálni az okosotthon világítás lehetőségeit, akkor most a Netlámpánál a legjobb helyen van! Webáruházunk kínálatában a legjobb okos világítás eszközök, mennyezetre szerelhető, álmennyezeti, függesztett, oldalfali világítótestek, LED szalagok, íróasztal lámpa, asztali LED lámpa termékek nagy választéka várja, remek áron, garanciával. Vásároljon most, mert nincs mit vesztenie – ha kipróbálja termékeink valamelyikét egy dologra mindenképpen készüljön: nem fogja érteni, hogy élhetett eddig nélkülük!