Kültéri okos lámpa

Kültéri okos lámpa

1
1,2,3(90 termék)
-- Ft
TRIO R65006000 Fara 32W 3100lm 3000 - 5500K fehér mennyezeti lámpatest
-- Ft
TRIO 850010432 Gemini fekete 4-es mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010332 Gemini fekete 3-as mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010232 Gemini fekete 2-es mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010331 Gemini fehér 3-as mennyezeti spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010131 Gemini fehér 1-es fali spot lámpa
-- Ft
TRIO 850010231 Gemini fehér 2-es mennyezeti spot lámpa
1
1,2,3(90 termék)


Intelligens kerti lámpa: okos otthon világítás a négy falon túl

 

Az okos otthon építésének egyik leggyakoribb belépési pontja a világítás automatizálása, azonban jó, ha tudjuk, hogy az okos világítás eszközöknek nem kell a négy fal között maradniuk. Valójában a smart home megoldások leghatékonyabb példáit a kerti világítás körébe tartozó intelligens kültéri lámpa vagy kerti lámpa termékek között találhatjuk.

 

Minden okos ház nélkülözhetetlen kiegészítője

 

Egy intelligens kültéri lámpa segítségével tovább növelhetjük az okos ház biztonságát, minimalizálhatjuk a sötét ösvények jelentette kockázatokat, és megóvhatjuk magunkat az olyan helyzetektől, mint amilyeneket például a bejárati ajtó kulcsainak keresgélése jelenthet. Vagyis egy kültéri okos lámpa nagy segítségünkre lesz, ha nem szeretnénk botorkálni éjszaka a kukák mellett, beleesni a sötét medencébe, vagy azon töprengeni, hol vannak a kocsibeálló szélei.

 

Kiknek ajánlott?

 

Aki nem szereti, ha a kerti világítás eszközei egész nap égve maradnak; akinek aggályai vannak az otthona biztonságával kapcsolatban; aki szeretné az udvar vagy a kert megjelenését egyedivé varázsolni; illetve akinek szempont az energiahatékonyság is, annak egy kültéri okos lámpa biztosan remek választást jelent.

 

Ezért fogja Ön is imádni

 

Legyen az kültéri állólámpa, kültéri falilámpa, fényvető vagy más termék, az intelligens kültéri világítás eszközei lehetővé teszik a lámpák szinte bárhonnan történő be- és kikapcsolását, valamint ütemezések beállítását egy okostelefonos alkalmazás segítségével. Csakúgy, mint a beltéri intelligens lámpák, a kültéri okos lámpa megoldások is integrálhatók más rendszerekkel, hogy képesek legyenek együttműködni egyéb intelligens eszközökkel, például zárral, érzékelővel, riasztórendszerrel, kamerarendszerrel. A termékek választéka is nagyon széles: számos kültéri lámpa, okosizzó, spotlámpa, reflektor, mozgásérzékelős lámpa, okos kültéri LED lámpa, kültéri állólámpa, kültéri fali lámpa stb. között van lehetőség a választásra. Nézzük részletesen, melyek a kültéri smart home világítás legérdekesebb lehetőségei!

 

Integrációs lehetőségek

 

A legtöbb kültéri okoslámpa képes kommunikálni más okoseszközökkel komplex okos otthon rendszerek részeként, ami lehetővé teszi az ún. „if this, then that” ütemezések beállításait (például ha a kültéri kamera mozgást érzékel, az okos izzó felkapcsol).

 

Korlátlan színválaszték

 

A legtöbb kültéri okoslámpa több millió színárnyalat létrehozására képes, melyekkel bármilyen hangulat létrehozható vagy tükrözhető. A legtöbb esetben csak rá kell bökni a kívánt árnyalatra a telefonos alkalmazáson belül, és a fény azonnal a kívánt színre vált.

 

Hangulatvilágítás gombnyomással

 

Az intelligens kültéri lámpák segítségével mindig az aktuális helyzethez/állapothoz igazíthatjuk a kert vagy az udvar hangulatát. A fényerő, a színhőmérséklet és a többi jellemző beállításával a tevékenységhez – olvasáshoz, tanuláshoz, edzéshez, társasági élethez – az Ön ízlésének leginkább megfelelő fényviszonyok teremthetők.

 

Állítható fényerő

 

A kültéri okoslámpákhoz tartozó telefonos alkalmazás számos előnye közül az egyik legfontosabb, hogy soha többé nem kell majd felkelnie és körbejárnia a helyiségeket csak azért, hogy fel- vagy lekapcsolhassa a világítást, amíg a telefon karnyújtásnyi távolságban van.

 

Időjárásálló kialakítás

 

A kültéri használatra tervezett eszközök magas szintű IP-besorolással, vagyis por- és vízálló kialakítással rendelkeznek. Egy IP56-os védettséggel rendelkező termék már nemcsak a por vagy az eső ellen védett, de a locsolócső környékén is problémamentesen használható. 

 

Könnyű telepítés

 

A legtöbb okos világítás eszköz esetében a telepítés nem igényel néhány percnél több időt, és néhány mozdulatnál több erőfeszítést. Egy egyszerű okos izzó esetében nincs is más dolgunk, mint becsavarni a fényforrást a lámpatestbe, és kész is vagyunk. Ha azonban komplett okos otthon rendszerek létrehozásában vagyunk érdekeltek, szükség lehet hub beépítésére is. Mindazonáltal a legtöbb esetben mindössze annyi a feladat, hogy le kell tölteni az alkalmazást, és WiFi jelet kell biztosítani az udvaron/kertben (Buletooth-os eszközök esetében még erre sincs szükség), és máris világít a világítótest.

 

Energiatakarékos működés a LED világítás segítségével

 

Mivel a legtöbb kültéri lámpa működése LED világítás technológián alapul, a kültéri LED lámpa minden előnyével rendelkeznek ezek az eszközök: akár egy egyszerű okosizzó, akár a kültéri LED reflektor, akár a napelemes LED lámpa, akár a kültéri mozgásérzékelős LED lámpa intelligens változata mellett döntünk, nyolcvan százalékkal több energiát takaríthatunk meg, mintha hagyományos világítótestet választanánk.

 

Netlámpa: okos világítás a legjobb áron

 

A Netlámpa webáruház széles termékkínálatában minden olyan eszközt megtalálhat, amelyre csak szüksége lehet az okos ház és az intelligens kerti világítás elképzelések gyakorlati megvalósításához: számos okosizzó, okoslámpa, és sok más smart home eszköz közül válogathat, jó áron, garanciával. Okosítsa fel a kert vagy az udvar fényeit még ma!