Okos smart lámpatestek

Okos smart lámpatestek

1
1,2,3(92 termék)
1
1,2,3(92 termék)

Intelligens LED lámpa számtalan lehetőséggel

Az utóbbi években a LED lámpa szinte teljesen átvette az uralmat a hagyományos izzók felett. Akár egy LED panel, akár egy LED izzó, akár egy LED mennyezeti lámpa, akár egy ledes asztali lámpa formájában ölt testet, a ledes technológia energiatakarékos, tartós, környezetkímélő és pénztárcabarát megoldást biztosít a hagyományos izzókkal szemben – ez mindenki számára világos, mint a LED lámpák fénye.

Ugyanakkor hiába lett a hétköznapok része, a ledes technológia fejlődése egyáltalán nem állt meg – és nem feltétlenül az RGB led izzó, a színváltós lámpa, a napelemes LED panel, vagy a hangszórós LED mennyezeti lámpa jelenti az újdonságértéket. Az igazi forradalmat az okosotthon megoldások hozták el.

Az intelligens eszközök egészen új fénybe helyezik azt, amit eddig az otthon kényelméről gondoltunk

Aki okos világítással szereli fel a házát, sokkal többet kap, mint pusztán LED lámpákat. Egy smart lámpatesttel felszerelt házban a színek, a fények, a hangulatok egy telefon és egy alkalmazás segítéségével könnyedén beállíthatók, rendszerbe integrálva pedig tökéletesen automatizálhatók.

A modern világítási megoldások sokkal többre képesek annál, mint hogy maguktól ki- vagy bekapcsoljanak

Ki ne szeretné a naplemente hangulatát az otthonában is megidézni? A kedvenc zenéihez igazítaná a fényeket? A reggeli ébredéshez a lágy, melegebb, az esti pihenéshez pedig a hűvösebb színeket? A smart lámpatestek segítségével a fényintenzitás vagy színhőmérséklet anélkül szabályozható, hogy a fényforrást cserélni kellene.

Távvezérlés mobiltelefonnal, akár a világ másik végéről is

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy elfelejtettük lekapcsolni a villanyt, amikor elmentünk otthonról. A smart megoldásoknak köszönhetően a világítás távolról is kikapcsolható, ami nagy segítség lehet az áramfelhasználás optimalizálásában is. A kontraszt, a fényerő, a színhőmérséklet szintén mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül szabályozható, szükség szerint módosítható (dimmelhető) egy-két kattintással. Ledes kialakításuknak köszönhetően a világítótestek akár 80 százalékos energiamegtakarítást is biztosíthatnak a hagyományos izzókhoz képest.

A sötét, téli hónapokban az okos fényszabályozással könnyen javítható a hangulat is

Sokak nehezen kezdik a napot, amikor reggel kint még sötét van. Egy-egy LED panel vagy LED mennyezeti lámpa erős, mesterséges fénye azonban csak tovább rontja a korán ébredők kedvét. Az okos világítási megoldások viszont képesek az igazi napfelkelte érzését, vagyis a fényerő finom, folyamatos növelését biztosítani.  

Szinkronban a zenével

Az intelligens világítási megoldások tökéletes hátteret biztosítanak zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez. A fejlettebb rendszerek segítségével könnyen beállítható az is, hogy a fényerő, a színhőmérséklet alkalmazkodjon ritmushoz és a hanghoz, így egészen egyedi hatás hozható létre a segítségükkel.

Tökéletes időzítés egyetlen mozdulattal

Okostelefonnal vagy táblagéppel könnyen beállítható a lámpák be- és lekapcsolásának időpontja is. Ha szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy otthon vagyunk, pedig elutaztunk, a minden nap más és más időpontban fel- és lekapcsoló fényeket biztosan imádni fogjuk. Számos termék mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, melynek köszönhetően a lámpák képesek felismerni, hogy tartózkodik-e valaki a szobában – és ha nem észlelnek mozgást, egy idő után automatikusan lekapcsolnak. Ezzel a funkcióval természetesen nem kevés energiát takaríthatunk meg.

Mindössze egy lámpatest is elegendő lehet ahhoz, hogy az intelligens világítás legtöbb előnyét élvezhessük

Ahhoz, hogy az Ön is részesülhessen az okosvilágítás kényelméből, nem lesz másra szüksége, mint egy darab okoslámpára, egy telefonra és internetkapcsolatra. Ha ennél többre vágyna, vagy más okosotthon rendszerekhez szeretné integrálni a világítást, akkor egy, az eszközök működését összehangoló úgynevezett átjáróra is szüksége lesz. Ebben az esetben minden gyártó saját rendszert kínál. Ha nem önállóan működő modell mellett dönt, a kompatibilitásra nagy figyelmet kell fordítani. Ezzel kapcsolatban a termékadatlapok, a gyártók leírásai jó iránymutatásul szolgálhatnak.

Okos LED lámpák – a lehetőségek tárháza karnyújtásnyi távolságban

Az intelligens világítás meghódította a házakat, és a lakástulajdonosok számára is egyre inkább elérhető. A Netlámpa webáruház kínálatában természetesen mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy az Ön is azok közé tartozhasson, akik okosotthon birtokosainak mondhatják magukat. Az asztali LED lámpa, a színváltós lámpa, a ledes asztali lámpa, az RGB termékek intelligens változatai és megannyi eszköz nálunk jó áron, garanciával megvásárolható. Ha pedig nincs mit veszteni, nincs mire várni sem!