Szerelőlámpa

Szerelőlámpa

1
1(28 termék)
-- Ft
AEG BLL 12C 12 V lámpa
AEG BLL 12C 12 V lámpa
Rendelhető
9.999 Ft
-- Ft
AEG BTL18-0 18 V LED lámpa
AEG BTL18-0 18 V LED lámpa
Rendelhető
29.999 Ft
-- Ft
AEG BFL18-0 18 V függeszthető lámpa
-- Ft
Emos P2311 300lm akkumulátoros LED lámpa
-- Ft
Emos P4113 700lm COB LED munkalámpa
-- Ft
Emos P2312 750lm akkumulátoros LED lámpa
-- Ft
Emos P4112 350lm COB LED munkalámpa
-- Ft
Emos P4205 230V/5W 5m LED szerelőlámpa
-- Ft
Emos P4203 230V/60W IP20 5m szerelőlámpa
1
1(28 termék)

Milyen a jó szerelőlámpa?

Egy szerelőlámpa extra nagy fényerejével, kézre álló, strapabíró kialakításával számos helyzetben a segítségünkre lehet, nem csak ipari felhasználás esetén. Az autó csomagtartójából elővéve egy sötét dűlőúton is lebonyolíthatunk egy kerékcserét, és a konyhai alsó szekrénybe rejtett mosogató lefolyóját sem tapogatózva, a zseblámpát a szánkban tartva kell szétszerelnünk, ha van otthon egy 12V LED munkalámpa.

Egy akkumulátoros vagy éppen normál elemekkel működő szerelőlámpa nagyon sok hétköznapi szituációban – otthon, kertben, garázsban is – hasznos segítség, de az építőiparban, műhelyekben, raktárakban, csarnokokban pedig egyenesen megkerülhetetlen a használata.

Számtalan olyan helyzet adódhat ilyen helyeken, amikor az általános világítás nem elegendő, legyen az bármilyen erős vagy jól megtervezett. Hiába világít sok ezer Lumennel például egy autószerelő műhely mennyezeti világítása, az autó alatt vagy a motorházban az árnyék miatt sötét van, ezért csak egy megfelelő irányba állított szerelőlámpa bevetésével biztosítható a kellő megvilágítás. Egy akkumulátoros LED munkalámpa igazán hatékony segítséget nyújthat ilyen helyzetekben.

  1. Ezek a nagy teljesítményű LED-ekkel felszerelt lámpák tökéletes megvilágítást biztosítanak még a legszűkebb, legsötétebb, legnehezebben hozzáférhető helyeken is.
  2. A legtöbb munkalámpa ma már vezeték nélküli kivitelben készül, elősegítve a mobilitást és a hatékony munkát.
  3. Ergonomikus kialakításuk miatt kézre állnak, markolatuk csúszásmentes, jó fogású, és felületük ellenáll a szennyeződéseknek.
  4. A vezeték nélküli kivitel együtt jár a ténnyel, hogy a lámpa csak akkor világít, ha fel van töltve. Noha ezek a világítótestek általában tartós, USB-ről könnyen újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, de ha elfelejtjük feltölteni őket, akkor nem világítanak. Napi használat esetén a bosszúság, várakozás elkerülése érdekében célszerű minimum két darab lámpát beszerezni, így az egyiket akkor is használhatjuk, ha a másik épp töltőn van. A legtöbb LED szerelőlámpa feltöltésére általában 8–12 óra elegendő, így ha éjszaka feltöltjük, nappal használhatjuk őket.
  5. A használt LED-ek száma és a fényerő márkánként és típusonként eltérő lehet: a pár száztól a több ezer lumenesig igen nagy a választék. A több ezer Lumen fényerő eléréséhez több (akár 20 darab) beépített izzót használnak. Jó hír, hogy ha ezek közül véletlenül egy kiég, a többi akkor is tökéletesen világít. Bár ezek cseréjéhez szakember szükséges, de ha azt nézzük, hogy egy ilyen fényforrás élettartama közel ötvenszerese a hagyományosnak, akkor látjuk, hogy ezek a szerelőlámpák akár 5–6 évig is bírják. Ennyi idő után akár már új lámpát is vásárolhatunk, nem biztos, hogy megéri bíbelődni a régi LED-ek cseréjével.
  6. Általában jó minőségű anyagokból készülnek, burkolatuk strapabíró. Nem lesz bajuk akkor sem, ha olaj, benzin vagy víz ömlik rájuk.
  7. A legtöbb szerelőlámpa több állítási, függesztési lehetőséggel is rendelkezik, ezáltal még sokoldalúbban használható. A legextrémebb körülmények között is megtalálhatjuk azt a pontot, ahol lámpánk biztonságosan rögzíthető.
  8. Az áruk valamivel magasabb, mint az egyszerű elemlámpáknak vagy fejlámpáknak, de fényerejük, tartósságuk, extra strapabíró burkolatuk miatt bőven megérik az árukat.
  9. Ár szempontjából jelentős különbségek lehetnek két üzlet között, azonban mindenképp érdemes a választott LED-es munkalámpa beszerzését speciális üzletben lebonyolítani, mivel itt garantáltabb a minőség, és a garancia érvényesítését vagy a szervizelést is egy helyen bonyolíthatjuk.

A Netlámpa kínálatában sokféle kiváló minőségű munkalámpa közül választhat. Az egyszerűbb akkumulátoros, kézi LED munkalámpa éppúgy megtalálható kínálatunkban, mint az állványos vagy mágneses szerelőlámpa, különböző fényszórók, reflektorok. Önnek csak annyi a dolga, hogy áttekintse választékunkat és kiválassza a pénztárcájának és igényeinek legmegfelelőbbet.