Azért használunk cookie-kat, hogy eredményesebbé, gördülékenyebbé és kellemesebbé tegyük felhasználóink számára a webhely használatát. Az általunk használt cookie-kkal és a letiltásukkal kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide.

Árszabások:

  1. Konzultáció: 15.000Ft nettó / óra
  2. Helyszíni felmérés: 50.000Ft nettó BP környéke, vidék 75.000Ft nettó


Tervezés:

Minden esetben egyedi elbírálás alapján. A díjazás függ attól, hogy milyen adatszolgáltatás áll rendelkezésünkre, illetve, a szakágakkal (Épületvillamos tervező, építész, belső építész) való együttműködéstől.

  1. Tervek nélküli alaprajz szintű terv készítés: 6500Ft nettó/m2, méretezett alaprajzon melyet megelőz majd egy helyszíni felmérés.
  2. Meglévő építész alaprajzok esetén: 8000Ft nettó/m2 (ami csak kizárólag a megvilágítási szintek megtervezéséért készül)
  3. Belső építész tervek alapján, látványtervek készítése: 16000Ft nettó/m2 (material helyesen elkészített tervek, melyekben nem csak a megvilágítási szintek, hanem a látványhatásokat is figyelembe vesszük)


A világítás szerves része mindennapjainknak, amikor indulunk a munkába, a munkahelyünkön vagy amikor este egy könyv olvasására készülünk. Elsőre fel sem tűnhet, de a szemünk ugyan úgy dolgozik, mint az izomzatunk és az elménk, és ha terheljük, akkor egy kis idő után a fáradtság jelei mutatkoznak rajtunk.

Éppen ezért érdemes, nem csak a dizájn, hanem a világítás minőségének szempontjából is végig gondolnunk otthonunk világítását.

Ebben kínálunk megoldást, hogy otthona a stílusosság mellett világítástechnikai szempontból is megfeleljen minden igénynek. Akár a hálószoba csendes hangulatát vagy a nappaliban lévő nyüzsgéshez szükséges feltételeket kell megteremteni.

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Első lépésben egy rövid telefonos egyeztetéssel szaktanácsadó kollégánkkal, aki az alap kérdéseket teszi majd fel melyek a következők lesznek:

  1. Van-e belsőépítész aki otthonának további részletein dolgozik?
  2. Van-e digitális tervrajza otthonáról?
  3. Milyen fázisban van otthona? (Építés előtt/építés alatt/meglévő épület.)
  4. Milyen elképzeléseik vannak a világítást érintően? (Van-e bármilyen stílus, amit igazán magáénak érez.)


A kérdések után pedig egyeztetünk a továbbiakról, hogy miként tudjuk az együttműködést folytatni.